Kakao Yağı Faydaları Nelerdir ? Saç ve Cilt İçin Nasıl Kullanılır ?

Kahve gibi içecek olarak, çikolata ve pasta yapımında katkı maddesi olarak kullanılmasının yanında, kako yağı cilt bakımında ve kozmetik sanayinde kullanılır. Kakao geleneksel olarak Aztekler tarafından su ve baharatla karıştırılarak, özellikle dinsel ayinlerde kullanılırdı. İspanyol istilasından sonra Avrupa’ya getirilen kakao, süt ile karıştırılarak kullanılmaya başlandı ve kısa sürede yaygınlaştı. Kakao yağı nedir ? Kakao, kahve … Okumaya devam et Kakao Yağı Faydaları Nelerdir ? Saç ve Cilt İçin Nasıl Kullanılır ?